SCAN_P5_0365 1JPG.jpg
SCAN_P5_0073 1JPG.jpg
SCAN_M7R0339JPG.jpg
SCAN_P5_0207JPG.jpg
SCAN_P5_0365 1JPG.jpg

Gårdsmiddag bänatorp


SCROLL DOWN

Gårdsmiddag bänatorp


Välkommen till Bänatorp

En upplevelse för köttälskare som tog middagen tillbaka till ursprunget.

Tillsammans med familjen Gustafsson välkomnade vi 100 gäster till gården Bänatorp, belägen i Västergötland en timme från Göteborg. Middagen serverades i en av gårdens lador med utblick över betesmarkerna. Från köket serverades det bästa kött Sverige har att erbjuda, noga utvalt av Scan, och i utomhusköket stod kockar från den panasiatiska restaurangen TOSO. Menyn som baserades på kryddor och råvaror från runtom hela Asien gav en helt unik matupplevelse.

Med Scan Gårdsmiddag ville vi bjuda in gäster till vår värld och tillsammans med dem hylla riktigt god mat! 

Slutsålt! 


När?

Lördagen den 10 juni
Välkomstdrink serveras
från kl. 17.00

Vart?

Bänatorp, en timme
utanför Göteborg

Kostnad?

895 SEK per person
(795 SEK för alkoholfritt) 


SCAN_P5_0073 1JPG.jpg

I KÖKET


TOSO, en panasiatisk mästare

I KÖKET


TOSO, en panasiatisk mästare

TOSO

TOSO är den panasiatiska restaurangen i Göteborg som skapat en upplevelse, totalt olik någonting annat i Sverige. Det tycker även svenska matgäster som 2015 utsåg TOSO till årets bästa asiatiska kök på Bookatable Awards. TOSO är en tidlösa flirt med både det asiatiska köket och dess kultur, något som inte minst syns under Scan Gårdsmiddag. Menyn var baserad på autentiska råvaror och kryddor från hela Asien men med det bästa som svenskt kött har att erbjuda. 

SCAN_M7R0475JPG copy.jpg
SCAN_P5_0344JPG.jpg
SCAN_M7R0339JPG.jpg

bänatorp


Ett idylliskt landskap, perfekt för en unik middagsupplevelse

bänatorp


Ett idylliskt landskap, perfekt för en unik middagsupplevelse

Välkommen till Bänatorp

På gården Bänatorp, beläget i mittersta Västergötland ca en timme från Göteborg, bor familjen Gustafsson. Här vandrar 370 köttrasdjur i alla dess storlekar under sommaren på ett 150 hektar stort naturbete som även innefattar två naturreservat.

Svante Gustafsson är den 8:e generationen i sin familj som har Bänatorp Gård. Men så har gården också tack vare sitt brutna landskap mellan slätt- och skogsbygd optimala förutsättningar för naturbete. Totalt har gården 300 hektar mark och man odlar även vallfoder åt djuren. Lika optimal som bete för djuren är Bänatorp för Gårdsmiddag. Middagen serverades i en av gårdens lador utblickande över de närliggande betesmarkerna. 

SCAN_P5_0264JPG.jpg
SCAN_P5_0207JPG.jpg

Gbg-produkt


Gbg-produkt